Hoppa till innehåll

Simply

Simply Webbhotell

4.8

Plats 54 av Brawebbhotell.se

Priser

Basic Suite 60 kr / månad
Standard Suite 100 kr / månad
Pro Suite 150 kr / månad
Enterprise Suite 250 kr / månad

Simply.com, tidigare känd som UnoEuro, är ett webbhotell baserat i Danmark som har blivit populärt för sina prisvärda och funktionella webbhotell. Med en stark närvaro på marknaden och en rad positiva recensioner, är Simply.com ett företag värt att överväga för dina behov av webbhotell.

 

Om Simply.com

Simply.com är ett webbhotell som har sitt ursprung i Danmark. Företaget, som tidigare var känt som UnoEuro, bytte namn 2020. Simply.com erbjuder en rad olika webbhotellspaket, med priser som börjar från så lite som 10 kr/månad. Dessa paket inkluderar en mängd funktioner, inklusive obegränsad trafik, obegränsade e-postadresser, obegränsad bandbredd, obegränsat antal databaser, virusskydd, 24/7 övervakning och gratis SSL-certifikat via Lets Encrypt.

 

Webbhotellspaket

Simply.com erbjuder fyra olika webbhotellspaket: Basic, Standard, Pro och Enterprise. Dessa paket varierar i pris och funktioner, med det billigaste paketet, Basic Suite, som har ett snittpris på 408 kronor. Alla paket inkluderar viktiga funktioner från start, vilket gör Simply.com till ett prisvärt alternativ för de som söker webbhotellstjänster.

 

Kundsupport

Simply.com erbjuder kundsupport via telefon för de två dyraste webbhotellspaketen. För de billigare paketen kan kunderna kontakta supporten via ett webbformulär. Enligt kundernas recensioner är svarstiden cirka en timme. Dessutom finns det en FAQ-sektion där kunder kan hitta svar på vanligt ställda frågor utan att behöva kontakta kundsupporten.

 

Omdömen och Recensioner

Simply.com har fått mycket beröm på internet, särskilt för sin kundsupport och prestanda. Användare på Sweclockers och andra plattformar har uttryckt sin uppskattning för företaget, och det finns inga negativa recensioner att tala om när det gäller prissättning.

 

Sammanfattning

Simply.com erbjuder prisvärda och funktionella webbhotellspaket som inkluderar alla viktiga funktioner från start. Med positiva recensioner och en stark närvaro på marknaden, är Simply.com ett utmärkt val för de som söker pålitliga webbhotellstjänster.

Populära webbhotell


Simply

5.0

Simply

5.0

Simply

5.0

Behöver du hjälp att välja rätt webbhotell?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem.

Jämför webbhotell
Simply