Hoppa till innehåll

Loopia

Loopia Webbhotell

4.8

Plats 54 av Brawebbhotell.se

Priser

Privat 39 kr / månad
Företag 39 kr / månad
Företag Plus 99 kr / månad

Loopia är ett svenskt webbhotell som erbjuder en mängd olika tjänster för företag och privatpersoner. Företaget grundades år 1999 och har sedan dess blivit en av de mest populära webbhotellen i Sverige. Loopia erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive webbhotell, registrering av domännamn, e-posthosting och molnvärdtjänster.

En av de största fördelarna med Loopia är deras kundsupport. Enligt recensioner på internet är supportmedarbetarna både snabba och kunniga. Detta är viktigt för många kunder som söker en pålitlig och effektiv kundsupport. Loopia har också ett bra rykte när det gäller säkerhet och tillförlitlighet, vilket är avgörande för många kunder som behöver en webbhotelltjänst de kan lita på.Loopias Historia

Loopia är en av de mest välkända webbhotellen i Sverige. Företaget grundades 1999 av samma personer som startade Bredbandsbolaget. Loopia har sitt huvudkontor i Västerås och är en del av den internationella koncernen Axcelerator Media Group.

Sedan starten har Loopia vuxit stadigt och har idag över 400 000 kunder. Företaget erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive webbhotell, domännamnsregistrering, e-posttjänster och molntjänster.

Loopia har alltid varit känt för sin höga kvalitet och goda kundservice. Företaget har vunnit flera utmärkelser genom åren, inklusive ”Årets Webbhotell” på Internetworlds Topp 100-lista flera år i rad.

Loopia har också varit en föregångare inom miljövänlig teknik. Företaget använder sig av 100% förnybar energi och har investerat i energieffektiva teknologier för att minska sin miljöpåverkan.

Sammanfattningsvis har Loopia en lång och framgångsrik historia inom webbhotellbranschen i Sverige. Företaget har vunnit många priser och har alltid varit känt för sin höga kvalitet och goda kundservice. Loopia har också varit en föregångare inom miljövänlig teknik, vilket visar deras engagemang för att minska sin miljöpåverkan.

Loopias Tjänster

Loopia är ett svenskt webbhotell som erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hjälpa användare att skapa en webbplats. Loopias tjänster inkluderar Webbhotell, Domännamn och E-posttjänster.

Webbhotell

Loopias webbhotell är tillgängligt i olika paket med olika priser och funktioner. De erbjuder en enkel installationsprocess för användare som vill skapa en webbplats. Webbhotellspaketen inkluderar även en gratis domänregistrering och en begränsad mängd lagringsutrymme. Loopia använder även en enkel installationsprocess för att installera WordPress på din webbplats.

Domännamn

Loopia erbjuder en enkel process för att registrera och hantera domännamn. Användare kan välja mellan olika toppdomäner och Loopia erbjuder även en sökfunktion för att hjälpa användare att hitta tillgängliga domännamn. Loopia erbjuder även tjänster för att överföra befintliga domännamn till deras tjänster.

E-posttjänster

Loopia erbjuder e-posttjänster som användare kan använda för att hantera sin e-post. Dessa tjänster inkluderar en enkel installationsprocess för att installera e-post på din webbplats. Loopia erbjuder även en webbaserad e-postapplikation som användare kan använda för att läsa och skicka e-post från en webbläsare.

Sammanfattningsvis erbjuder Loopia ett brett utbud av tjänster för användare som vill skapa en webbplats. Dessa tjänster inkluderar Webbhotell, Domännamn och E-posttjänster. Loopia har också en enkel installationsprocess för att hjälpa användare att komma igång med att skapa en webbplats.

Loopias Kundsupport

Loopia är känt för att ha en utmärkt kundsupport, vilket är en av anledningarna till varför många väljer att använda deras tjänster. Kundsupporten är tillgänglig på vardagar mellan 07:00 och 22:00 och på helger mellan 10:00 och 18:00.

Det finns flera sätt att kontakta Loopias kundsupport. Det enklaste sättet är att ringa till deras kundtjänst på telefonnummer 021-12 82 22. Det går också att skicka e-post till deras supportavdelning eller att använda deras livechatt på deras hemsida.

Loopia har också en omfattande kunskapsbas på sin hemsida där användare kan hitta svar på vanliga frågor och problem. Där finns också guider och instruktioner för hur man använder deras olika tjänster.

När det gäller svarstider så är Loopia snabba på att svara på frågor och problem som användare har. Enligt deras hemsida så är deras målsättning att svara på alla ärenden inom 24 timmar.

Sammanfattningsvis kan man säga att Loopia har en utmärkt kundsupport som är tillgänglig på flera olika sätt. De är snabba på att svara på frågor och problem och har också en omfattande kunskapsbas på sin hemsida.

Loopias Prissättning

Loopia är känt för att erbjuda prisvärda webbhotellstjänster med hög kvalitet. Prissättningen är konkurrenskraftig och erbjuder flera olika paket för att passa olika kundbehov.

Webbhotellspaket

Loopia erbjuder fyra olika webbhotellspaket som varierar i prestanda och funktioner. Nedan är en tabell som visar de olika paketen och deras priser:

 

Paket Pris/månad
Mini 39 kr
Webbhotell 69 kr
Webbhotell Plus 99 kr
Webbhotell Premium 159 kr

 

Domännamn

Loopia erbjuder också domännamnregistrering till konkurrenskraftiga priser. Nedan är en tabell som visar priserna för några vanliga TLD:er:

 

TLD Pris/år
.se 99 kr
.com 149 kr
.net 149 kr
.org 149 kr

Övriga tjänster

Loopia erbjuder också andra tjänster som kan vara användbara för kunder, såsom e-posttjänster och SSL-certifikat. Priserna för dessa tjänster varierar beroende på vilken tjänst som väljs.

Sammanfattningsvis erbjuder Loopia konkurrenskraftiga priser för sina webbhotellstjänster och domännamnregistrering. Kunder kan välja mellan olika paket och tjänster för att hitta en lösning som passar deras behov och budget.

 

Loopias Säkerhetsåtgärder

Loopia är en av de ledande webbhotellen i Sverige, och en av anledningarna till deras framgång är deras höga säkerhetsstandard. Loopia har implementerat flera säkerhetsåtgärder för att skydda sina kunder och deras webbplatser.

En av Loopias säkerhetsåtgärder är regelbundna säkerhetskopieringar av all data på deras servrar. Säkerhetskopieringar görs dagligen och sparas på en separat server för att säkerställa att data kan återställas vid behov. Dessutom har Loopia implementerat en brandvägg för att skydda sina kunder från skadlig trafik och attacker.

Loopia använder också SSL-certifikat för att säkra kommunikationen mellan deras kunders webbläsare och deras servrar. SSL-certifikat krypterar all data som överförs mellan kunden och servern, vilket gör det svårt för obehöriga att avlyssna eller manipulera data.

För att skydda sina kunder från skadlig kod och virus, har Loopia implementerat en antiviruslösning på sina servrar. Antivirusprogrammet övervakar all trafik och söker efter tecken på skadlig kod, och blockerar eventuellt skadlig kod från att nå kundernas webbplatser.

Sammanfattningsvis har Loopia implementerat flera säkerhetsåtgärder för att skydda sina kunder och deras webbplatser. Dessa åtgärder inkluderar regelbundna säkerhetskopieringar, en brandvägg, SSL-certifikat och antivirus. Loopia tar säkerhet på allvar och arbetar ständigt för att förbättra sina säkerhetsstandarder.

Användarrecensioner Om Loopia

Loopia har ett ganska bra rykte på internet bland sina användare. Många kunder är nöjda med Loopias webbhotelltjänster och anser att de utför ett bra arbete. Loopia beröms bland annat för att deras supportmedarbetare svarar snabbt och är kunniga.

En av de mest positiva aspekterna av Loopia är dess användarvänlighet. Många kunder har kommenterat att det är lätt att använda deras tjänster och att det inte kräver några tekniska kunskaper. De flesta kunderna är också nöjda med Loopias tillgänglighet och stabilitet.

En annan fördel som många kunder har nämnt är Loopias kundsupport. De flesta kunderna är nöjda med kundsupportens svarstider och kunskap. Loopia har också en omfattande kunskapsbas som kan hjälpa användare att lösa problem på egen hand.

Det finns dock några kunder som anser att Loopia är lite dyrare än andra webbhotell på marknaden. Loopia är inte ett lågpris-webbhotell, men de flesta kunderna anser att de får valuta för pengarna.

Sammanfattningsvis är Loopia ett bra val för de som söker en pålitlig och användarvänlig webbhotelltjänst. Med sin snabba och kunniga kundsupport, tillgänglighet och stabilitet, är Loopia ett pålitligt val för de som behöver en webbhotells-tjänst.

Hur Man Använder Loopia

Loopia är ett webbhotell som erbjuder olika hostingpaket och tjänster för sina kunder. Här är några steg som kan hjälpa användare att använda Loopia på ett effektivt sätt.

  1. Registrera ett konto: För att använda Loopia behöver användare registrera sig för ett konto. Detta kan enkelt göras genom att besöka Loopias hemsida och klicka på ”Registrera” knappen. Användare kommer att bli ombedda att fylla i sina personliga uppgifter och välja ett lösenord. Efter att användare har registrerat sig kan de logga in på sitt konto och börja använda Loopia.
  2. Välj ett hostingpaket: Loopia erbjuder olika hostingpaket för att passa olika behov. Användare kan välja mellan olika alternativ som passar deras budget och webbplatsens storlek. De kan också uppgradera sitt hostingpaket när som helst om de behöver mer utrymme eller andra funktioner.
  3. Installera WordPress: Loopia erbjuder en enklicksinstallation för WordPress, vilket gör det enkelt för användare att installera det populära CMS på sin webbplats. Användare kan enkelt installera WordPress genom att logga in på sitt konto och välja ”WordPress” från menyn. De kan sedan följa anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.
  4. Hantera domäner: Loopia erbjuder också domänhanteringstjänster för sina kunder. Användare kan registrera nya domäner, överföra befintliga domäner och hantera DNS-inställningar direkt från sitt Loopia-konto. Detta gör det enkelt för användare att hantera alla sina webbplatser och domäner från en enda plats.

Genom att följa dessa steg kan användare enkelt använda Loopia för att skapa och hantera sina webbplatser. Loopia är en pålitlig och erfaren webbhotell som erbjuder en mängd olika funktioner och tjänster för sina kunder.

 

Loopias Framtid Och Vision

Loopia har varit en ledande webbhotellleverantör i Sverige sedan 1999 och har alltid varit engagerade i att erbjuda de bästa hostingtjänsterna till sina kunder. Med mer än 800 000 domäner som administreras av Loopia, har de en stark position på marknaden och en stor kundbas.

Loopias framtid och vision är att fortsätta att växa och utvecklas för att möta de föränderliga behoven hos sina kunder. De vill fortsätta att erbjuda högkvalitativa hostingtjänster och vara en pålitlig partner för sina kunder.

För att uppnå detta mål har Loopia investerat i den senaste tekniken och fortsätter att utveckla och förbättra sina tjänster. De har nyligen lanserat en ny plattform som gör det enklare för kunderna att hantera sina webbplatser och tjänster.

Loopia vill också fortsätta att vara en miljömedveten organisation och har vidtagit åtgärder för att minska sin påverkan på miljön. De använder förnybar energi i sina datacenter och arbetar aktivt med att minska sin energiförbrukning.

Sammanfattningsvis är Loopias vision att fortsätta att vara en ledande leverantör av webbhotell i Sverige och att erbjuda högkvalitativa hostingtjänster till sina kunder samtidigt som de fortsätter att vara en miljömedveten organisation.

Populära webbhotell


Loopia

5.0

Loopia

5.0

Loopia

5.0

Behöver du hjälp att välja rätt webbhotell?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem.

Jämför webbhotell
Loopia