Hoppa till innehåll

Egensajt

Egensajt Webbhotell

4.8

Plats 54 av Brawebbhotell.se

Priser

Endast e-post 18 kr / månad
Hemsida 10 kr / månad
Webbhotell 10 kr / månad

EgenSajt är en ledande leverantör av webbhotell och domänhanteringstjänster i Sverige. Med en stark rekommendation från PC för alla 2020, erbjuder EgenSajt en rad tjänster som är utformade för att hjälpa företag och individer att skapa och underhålla sin närvaro på webben. Från att erbjuda gratis flytt av din webbsida till att erbjuda en rad olika webbhotellspaket, strävar EgenSajt efter att göra processen att ha en webbplats så enkel och smidig som möjligt.

Webbhotell och Domänhantering

EgenSajt erbjuder en rad olika webbhotellspaket, från grundläggande till mer avancerade alternativ. Dessa paket inkluderar allt från obegränsade domäner, DNS-hantering, och färdiga mallar för att peka till externa tjänster, till effektivt spamskydd och delade kalendrar/kontaktböcker. Dessutom erbjuder EgenSajt en smidig och lättanvänd sidbyggare, optimerad för WordPress, med upp till 400GB SSD lagring och gratis SSL från Let’s Encrypt.

SEO Hosting och Snapback på Domäner

För de som är intresserade av att optimera sin webbplats för sökmotorer, erbjuder EgenSajt SEO hosting. För endast 49kr/mån per 10 webbplatser kan du fritt välja från 30st olika IP nummer från 3 skilda C-nät för varje webbplats. Dessutom erbjuder EgenSajt en snapback-tjänst för domäner, vilket innebär att de gör sitt bästa för att snappa en förlorad domän eller om du vill köpa en attraktiv domän när den blir ledig.

Säkerhet och Tillförlitlighet

Säkerhet och tillförlitlighet är två av de viktigaste aspekterna när det gäller att välja en webbhotellleverantör. EgenSajt tar dessa aspekter på allvar, med funktioner som 2-faktors inloggning, skydd mot angrepp och attacker, och webbaserad filhantering. Dessutom är all data placerad i Sverige, vilket innebär att företaget är svenskägt och registrerat i Sverige, och företagets IT-infrastruktur finns på svensk mark.

Slutsats

Oavsett om du är en individ som vill starta din första blogg, eller ett företag som behöver en robust och tillförlitlig webbhotellösning, är EgenSajt ett utmärkt val. Med en rad olika tjänster, en stark inriktning på kundservice, och en stark rekommendation från PC för alla 2020, är EgenSajt en webbhotelleverantör som du kan lita på.

Populära webbhotell


Egensajt

5.0

Egensajt

5.0

Egensajt

5.0

Behöver du hjälp att välja rätt webbhotell?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem.

Jämför webbhotell
Egensajt